Smartlog v3 » Elsk dit arbejde » Arbejdsglædesnak
Opret egen blog | Næste blog »

Elsk dit arbejde

Jeg elsker mit

Arbejdsglædesnak

8. Apr 2013 20:22, Movie

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg er glad for mit arbejde, og jeg vælger naturligvis at tro på, at det er fordi, det er et arbejde der passer godt til mig, og ikke bare fordi, det stadig er så nyt som det er. Noget af det der gør, at jeg trives så godt som det er tilfældet er, at mine arbejdsgivere virkelig forsøger at gøre noget godt for os ansatte.

En ting er naturligvis lønnen og de gode der nu en gang følger med jobbet, men en anden ting er også de mere bløde værdier, som vi bliver fodret med, fordi de ved hvor vigtigt det er, at have den slags på plads. Forleden havde vi eksempelvis besøg af en foredragsholder der netop snakke om arbejdsglæde.

Det blev en eftermiddag (i arbejdstiden naturligvis), hvor der blev snakket en masse om sætte skub i glæden og hvordan humor kan være med til at gøre arbejdsdagen både sjovere, behageligere og ikke mindst og mere produktiv. Hvordan man vender negative medarbejdere til glade kollager. 

Bosserne her i firmaet gør det naturligvis ikke for deres blå øjnes skyld, men for at skabe et mere produktivt team at ansatte, og jeg er overbevist om at det virker, i hvert fald har der været en masse snak om foredraget, og der bliver arbejdet en masse ud fra de tips vi fik. Det er ikke sikkert, at det kommer til at hænge ved, med jeg håber det.