Smartlog v3 » Elsk dit arbejde » Captain America 2
Opret egen blog | Næste blog »

Elsk dit arbejde

Jeg elsker mit

Captain America 2

8. Apr 2013 18:49, Movie

Jeg ved godt, at jeg står lidt alene med det her, men jeg var virkelig vild med Captain America The First Avenger, og jeg synes faktisk at det er en af de bedste superhelte film, der er lavet sammen med Batman og Avengers. Jeg hører derfor også til dem, der glæder sig rigtig meget til efterfølgeren rammer biograferne senere på året.

For et par måneder siden, var der en lang artikel i Empire, et film magasin som jeg abonnerer på , og der blev jeg helt hooked på filmen. På Empire så jeg i dag, at der er kommet et nyt billede fra filmen, og selvom det ikke siger så meget om handlingen, så glæder jeg mig allerede som et lille barn.

Der bliver lavet virkelig mange superhelte film, men hvis man ser bort fra Batman, The Dark Knigh, The Dark Knight Rises og The Avengers, så synes jeg personligt ikke, at der er mange af dem, der er specielt vellykket, men der er et eller andet ved Captain America, men det hænger nok også sammen med, at det er en af de tegneserier jeg kan huske at have læst som helt ung knægt.

 Efterfølgeren kommer til at foregå umiddelbart hvor den første film sluttede, og derfor er der også meget der tyder på, at vi kan forvente mere af samme skuffe, hvilket jo gør gør mig endnu mere spændt på den.