Smartlog v3 » Elsk dit arbejde » Kan dårligt vente på Skyfall
Opret egen blog | Næste blog »

Elsk dit arbejde

Jeg elsker mit

Kan dårligt vente på Skyfall

20. Oct 2012 14:27, Movie

Jeg har altid elsket James Bond, i hvert fald siden jeg var en helt ung teenager. De gamle film med Sean Connery og til dels også Roger Moore har bare altid haft et vist tag på mig. Men jeg må også indrømme at jeg lidt hoppede af vognen, da Pierce Brosnan trak i jakkesættet. Han virkede ikke specielt troværdig og desuden var filmene pumpet op med en masse urealistiske ting (red. The World is Not Enoug, GoldenEye).

Jeg var derfor også lidt skeptisk da jeg i sin tid så, at der nu var en ny der skulle overtage, og så endda en stort set ukendt fyr ved navn Daniel Craig, men han har virkeligt taget min Bond hjerte med storm. Det kan godt være at de nye film er mere hårdtpumpet, og der er mere action, men de er også bedre og mere realistiske. 

Da jeg så Casino Royale var jeg blæst bagover efter den første jagtscene, der virkelig slog pusten ud af mig. Jeg var ikke specielt begejstret for hele det der poker element der skulle trækkes ned over filmen med Mads Mikkelsen og alt det pjat. Mindede mest af alt om en reklame for pokerstars eller mermaid poker, end det mindede om noget fra en Bond film, men resten var en fremragende måde at få James Bond ind i det nye årtusinde. Quantum of Solace bød på helt fantastisk action, men var måske alligevel ikke helt var i den rette Bond ånd.

Nu kommer Skyfall så om under en uge, og de første udenlandske anmeldere roser den til skyerne, og kalder den for en af de bedste Bond film nogensinde, og så skal jeg da love for at min interesse er blevet pirret.