Smartlog v3 » Elsk dit arbejde » Livet er for kort til kedeligt arbejde
Opret egen blog | Næste blog »

Elsk dit arbejde

Jeg elsker mit

Livet er for kort til kedeligt arbejde

8. Apr 2013 19:48, Movie

Jeg er i den fantastiske situation, at jeg elsker mit arbejde, og at jeg hver dag glæder mig til at møde ind. Der er naturligvis ikke alle der er lige så heldige, og der er jo også nogen der skal udføre det arbejde, som der måske ikke er andre der vil udføre. Dette er ikke bare en blog der skal klappe mig selv på skulderen og pege fingre af andre.

Dette er en blog der skal slå et slag for, at du skal elske at gå på arbejde, og hvis du ikke er glad for dit arbejde, så skal du søge et andet. Livet er simpelthen for kort til at gå og være træt af dit arbejde. Grunden til at jeg siger det, er at mit liv virkelig ændrede sig for et halvt års tid siden, da jeg fik et nyt arbejde.

 Jeg sad i en god solid kommunal stilling, med en ganske fornuftig og solid løn, inden for ledelse af et IT netværk i en større dansk kommune. Det var et godt job, men der var ikke den udfordring jeg søgte, og variationen var for lav. Jeg begyndte derfor at søge på jobs inden for IT og IT Ledelse, og selvom alt egentlig talte imod det, så fik jeg faktisk en stilling i det private. Og uden at pege fingre af det offentlige, så er det bare noget andet at arbejde privat.

Der er et andet bureaukrati og vejen fra forslag til udførelse er ikke så lang, hvilket betyder, at man kan rykke på ting, der ikke skal igennem høringer osv. The bottom line er dog, at jeg er blevet gladere for mit job og står mere glad op hver eneste morgen.

Så hvis du ikke er tilfreds i dit job, så lad vær med at vente på fordringer - søg nye udfordringer.