Smartlog v3 » Elsk dit arbejde » Prof. anmelder
Opret egen blog | Næste blog »

Elsk dit arbejde

Jeg elsker mit

Prof. anmelder

8. Apr 2013 19:18, Movie

Som du måske har læst, så er jeg færdiguddannet og søger arbejde, og det er jo ikke lige frem det bedste tidspunkt at gøre dette på, da der er mange om jobbene og ikke helt så mange af dem. Derfor tænker jeg også lidt i alternative baner, når det kommer til at have til dagen og vejen. Jeg vil meget nødig på dagpenge og indtil videre har jeg da også arbejde nok til at undvære det.

Jeg overvejer at starte mit eget firma , hvor jeg vil tilbyde de løsninger jeg nu kan klare, eksempelvis opbygning af hjemmesider, mindre online designopgaver og hvad der ellers falder ind under mit hat. Desuden vil jeg også tilbyde at skrive freelance filmanmeldelser til de medier og aviser, der ellers kunne have brug for den slags. 

Og ved at starte mit eget firma, er der jo en del fordele forbundet med dette. På den måde kan jeg trække køb af film og tv-serier og den slags fra, hvis jeg anmelder dem, og jeg må indrømme, at det er meget tillokkende for en som mig, der bruger tusindvis af kroner på dvd og blu-ray hver eneste måned.

Det er dog ikke fordi jeg kender alle reglerne omkring, momsfradrag, hvad der kan trækkes fra og alt den slags, men det er der heldigvis råd for, for både kommunerne og SKAT gør jo meget for at hjælp os unge iværksættere, så hvis jobsøgningen ikke bærer frugt, er det min alternative plan.